Nascholing eindmusical

Naamloos2Cursus ‘Eindmusical groep 8’.
Of je nou een musical koopt, er zelf een wil maken met de kinderen of een musicaltekst wil aanpassen: dit is jouw scholing dit jaar.

Onderwerpen ‘Eindmusical 1’: casten (rol verdelen), script schrijven met en zonder kinderen, regisseren, liedpresentatie, suggesties voor een effectieve organisatie, vormgeving (kleding, grime, licht, geluid) en het maken van een techniekscript.
Er wordt vanzelfsprekend vanuit de leerbehoefte van de cursist gewerkt, maar deze onderwerpen komen standaard aan bod. Lees verder.

Onderwerpen ‘Eindmusical 2’: hoe maak je met de kinderen samen een eindmusical? Hoe wordt een script opgebouwd, dialogen geschreven, liedteksten (om)geschreven, welke elementen staan in een script? Hoe organiseer ik het gezamenlijk schrijven, hoe verwerk ik voorkeuren en talenten van mijn kinderen, enzovoorts.
Er wordt vanzelfsprekend vanuit de leerbehoefte van de cursist gewerkt, maar deze onderwerpen komen standaard aan bod. Lees verder.

Voor wie: leerkrachten en andere medewerkers van de eindmusical. Of je de musical voor het eerst gaat doen dit jaar of al veel ervaring hebt, specifieke training hiervoor van een professional is voor iedereen zinvol.

Waar: theater de Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht (op loopafstand van station Utrecht Lunetten).

Kosten: €775,- (zeven bijeenkomsten inclusief lesmateriaal, koffie & thee).

Wanneer: tweewekelijks op donderdagavond 19:00-20:30 tussen februari-mei.

Vraag een folder aan »

[easy_contact_forms fid=14]

Meld je aan »

[easy_contact_forms fid=13]

Wie is Holger? »

15055645_1340322465979317_5161156976713629474_nBekend van boeken als ‘Kijk op Spel’ en ‘de Planken op’, beiden van Noordhoff uitgeverij. Tevens bekend van de dramamethode ‘Laat maar spelen’. Holger schreef en maakte meer dan 80 producties met spelers tussen de 8-18 jaar en heeft 12 jaar lang eindmusicals gemaakt met 60 kinderen. Hij is tevens lerarenopleider en verzorgt nascholingen in het primair onderwijs.