Nascholing eindmusical

Naamloos2Cursus ‘Eindmusical groep 8’.
Of je nou een musical koopt, er zelf een wil maken met de kinderen of een musicaltekst wil aanpassen: dit is jouw scholing dit jaar.

Onderwerpen ‘Eindmusical 1’: casten (rol verdelen), script schrijven met en zonder kinderen, regisseren, liedpresentatie, suggesties voor een effectieve organisatie, vormgeving (kleding, grime, licht, geluid) en het maken van een techniekscript.
Er wordt vanzelfsprekend vanuit de leerbehoefte van de cursist gewerkt, maar deze onderwerpen komen standaard aan bod. Lees verder.

Onderwerpen ‘Eindmusical 2’: hoe maak je met de kinderen samen een eindmusical? Hoe wordt een script opgebouwd, dialogen geschreven, liedteksten (om)geschreven, welke elementen staan in een script? Hoe organiseer ik het gezamenlijk schrijven, hoe verwerk ik voorkeuren en talenten van mijn kinderen, enzovoorts.
Er wordt vanzelfsprekend vanuit de leerbehoefte van de cursist gewerkt, maar deze onderwerpen komen standaard aan bod. Lees verder.

Voor wie: leerkrachten en andere medewerkers van de eindmusical. Of je de musical voor het eerst gaat doen dit jaar of al veel ervaring hebt, specifieke training hiervoor van een professional is voor iedereen zinvol.

Waar: theater de Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht (op loopafstand van station Utrecht Lunetten).

Kosten: €775,- (zeven bijeenkomsten inclusief lesmateriaal, koffie & thee).

Wanneer: tweewekelijks op donderdagavond 19:00-20:30 tussen februari-mei.